CBizz klantenservice

Heeft u een technische vraag over uw internetaansluiting of een van de andere diensten van CBizz en kunt u het antwoord niet vinden bij de handleidingen– of FAQ-pagina? Via de zakelijke servicedesk van CBizz krijgt u snel en deskundig antwoord. U kunt de servicedesk bellen 088 00 20 215 of mailen helpdesk@cbizz.nl. U heeft altijd de zekerheid dat u snel een tweedelijns-adviseur of uw accountmanager aan de lijn kunt krijgen.

Een geruststellende gedachte dat er altijd achter de schermen een expert voor u paraat is?

U wilt uw factuur digitaal ontvangen?

Via deze website kunt u eenvoudig aangeven of u uw facturen digitaal wenst te ontvangen. Het merendeel van de klanten van CBizz ontvangt inmiddels de factuur per e-mail. Met een digitale factuur werkt u maatschappelijk verantwoord en kunt u besparen op de administratie- en verzendkosten.

Klik op deze link om naar de pagina te gaan waar u kunt aangeven of u de factuur vanaf heden digitaal of per post wilt ontvangen.

Machtiging SEPA Euro-incasso

Voor alle informatie met betrekking tot de Machtiging SEPA Euro-incasso, kunt u naar cbizz.nl/sepa gaan. Hier kunt u ook het machtigingformulier downloaden.

U heeft een service vraag?

Uiteraard kunt u ons bellen 088 00 20 200 of u mailt naar info@cbizz.nl.

Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden, Aanvullende Voorwaarden en Actievoorwaarden kunt u op onze Voorwaarden-pagina inzien.