CBizz levert verbindingen voor zakelijk internet

Bevindt uw aansluiting zich in het Cogas-gebied? Ga dan naar cbizz.nl/cogas voor aanbiedingen op maat.Logo Cogas

 

Fiber to the Office

Via de actiesite klaarvoorglasvezel.nl kunt u het aanbod vinden van CBizz FttO-producten.

Individuele hoogwaardige glasvezel verbindingen

CBizz levert landelijk via glasvezel hoogwaardige verbindingen voor zakelijk internet, LAN-LAN koppelingen en Voice-over-IP. Op individuele basis voor één bedrijf of instantie en in een toenemend aantal plaatsen op allerlei bedrijfsterreinen met een collectief aanbod voor meerdere  bedrijven. Wanneer u wilt overleggen ten aanzien van een glasvezelverbinding of u een aanbieding voor collectieve glasvezelaansluitingen voor uw bedrijfsterrein of ondernemersvereniging wilt ontvangen, dan kunt u  vrijblijvend contact met CBizz opnemen.

Ga naar een overzicht van de plaatsen en vraag informatie aan.

Radio/straalverbindingen

In het Westland levert CBizz ook zakelijk internet via een aantal professionele radio/straalzenders. In een aantal gevallen slechts voor enige maanden om bijvoorbeeld de aanleg van glasvezel te overbruggen, maar CBizz heeft ook een behoorlijk aantal klanten, die gedurende een langere periode van een straalverbinding gebruik maken. Dit kan zijn als primaire verbinding, daar waar aanleg van glasvezel (nog) te kostbaar is of als back-up verbinding.

SDSL & WEAS

Hiernaast levert CBizz voor haar zakelijke klanten in heel Nederland WEAS over koper (KPN) en SDSL. Bel voor een aanbieding op maat.

Kabelinternet

In het Caiway en Rekam gebied levert CBizz kabelinternet met extra diensten, bestaande uit een vast IP-adres, meerdere IP-adressen, telefonie, domeinregistraties, hosting en co-location voor bedrijven. De beschikbaarheid van kabelinternet is op basis van “Best effort”.