Over CBizz

CBizz is er voor ondernemers

Voor duizenden ondernemers is CBizz de zakelijke partner bij uitstek, met een compleet pakket aan diensten. CBizz is goed bereikbaar altijd tegen lokaal tarief via 088-nummers.
Hoogwaardige internet, via glasvezel of een straalverbinding, DSL of via de kabel, koppeling van verschillende bedrijfslocaties, een domein registreren, uw server bij CBizz plaatsen, gebruikmaken van de zakelijke helpdesk of de beschikking hebben over een virus- en een spamfilter en vaste IP-adressen? Bij CBizz vindt u alle diensten voor ondernemers onder één dak. Kan het gemakkelijker?

CBizz zelfstandig bedrijf met eigen netwerk

Per 1 oktober 2009 is CBizz verzelfstandigd vanuit Caiway Business. CBizz B.V. staat qua zeggenschap, bestuur en financiering geheel los van Caiway. De verzelfstandiging geeft de ruimte om de dienstverlening precies af te stemmen op de behoeften van de zakelijke klanten. Sinds 7 april 2010 worden de diensten geleverd onder de naam CBizz. CBizz heeft intussen een eigen netwerk, waarbij onder andere gebruik gemaakt wordt van de infrastructuur van CAIW. Daarmee zijn de traditionele banden verzekerd.

Zakelijke servicedesk

Heeft u een technische vraag over uw internetaansluiting? Via de zakelijke servicedesk van CBizz krijgt u snel en deskundig antwoord. U heeft altijd de zekerheid dat u een tweedelijns-adviseur of uw accountmanager aan de lijn krijgt. De servicedesk is gratis als u een zakelijk internetabonnement bij CBizz heeft, uw domein via ons heeft laten registreren of een andere dienst bij ons afneemt. Een geruststellende gedachte dat er altijd achter de schermen een expert voor u paraat is.