Over CBizz

CBizz is er voor ondernemers

Voor duizenden ondernemers is CBizz de zakelijke partner bij uitstek, met een compleet pakket aan diensten. CBizz is goed bereikbaar altijd tegen lokaal tarief via 088-nummers.
Hoogwaardige internet, via glasvezel of een straalverbinding, DSL of via de kabel, koppeling van verschillende bedrijfslocaties, een domein registreren, uw server bij CBizz plaatsen, gebruikmaken van de zakelijke helpdesk of de beschikking hebben over een virus- en een spamfilter en vaste IP-adressen? Bij CBizz vindt u alle diensten voor ondernemers onder één dak. Kan het gemakkelijker?

CBizz is een zelfstandig bedrijf met een eigen netwerk

Per 1 oktober 2009 is CBizz verzelfstandigd vanuit CAIW. CBizz B.V. staat qua zeggenschap, bestuur en financiering geheel los van Caiway en of CIF, de huidige directie is 100% aandeelhouder van CBizz.  De verzelfstandiging geeft de ruimte om de dienstverlening precies af te stemmen op de behoeften van de zakelijke klanten. Sinds april 2010 worden de diensten geleverd onder de naam CBizz. CBizz heeft intussen een eigen netwerk, waarnaast bij ook gebruik gemaakt wordt van de infrastructuur van CAIW, zoals ook gebruik gemaakt wordt van netwerken van Eurofiber, UPC en Ziggo. Als telecomoperator werkt CBizz met diverse ‘best of breed’-partijen samen, waaronder Cisco, CIF, Ziggo, UPC, KPN en Eurofiber. CBizz beschikt over een eigen Network Operations Centre (NOC), servicecenter, datacenters en een landelijk dekkend glasvezelnetwerk.

Zakelijke servicedesk

Heeft u een technische vraag over uw internetaansluiting? Via de zakelijke servicedesk van CBizz krijgt u snel en deskundig antwoord. U heeft altijd de zekerheid dat u een tweedelijns-adviseur of uw accountmanager aan de lijn krijgt. De servicedesk is gratis als u een zakelijk internetabonnement bij CBizz heeft, uw domein via ons heeft laten registreren of een andere dienst bij ons afneemt. Een geruststellende gedachte dat er altijd achter de schermen een expert voor u paraat is.